Primer dia de pagament al Recinte Modernista de Sant Pau i de les cues de les últimes tres setmanes de portes obertes, ni rastre. El recinte ha obert a les 10 del matí, però aquesta vegada amb molta menys afluència de públic. Des del recinte encara no poden fer previsions del primer dia de pagament, però valoren molt positivament les jornades de portes obertes. Des del patronat MIA asseguren que es limitarà el nombre de visitants a 450 persones al dia perquè no volen que es converteixi en un espai de turisme massiu. Tot i això, el primer diumenge de cada mes i per Sant Jordi, l'entrada serà de franc. Els que van notar l'obertura del recinte al públic van ser els comerciants del voltant, com en Francesc, que assegura que al seu bar durant aquestes tre setmana han arribat a doblar les vendes. FRANCESC FERNÁNDEZ, propietari restaurant Trencadís A partir d'avui l'entrada general al recinte té un preu de vuit euros i la reduïda 5,60. Si es vol fer una visita guiada el preu és de 14 euros. Per als veïns dels barris adjacents l'entrada té un preu de cinc euros per accedir-hi tot l'any si es fan el carnet Amic veí. Els menors de 16 anys podran entrar-hi de manera gratuïta. L'horari del recinte és de dilluns a dissabte de 10 del matí a dos quarts de cinc de la tarda i el diumenge de 10 del matí a dos quarts de tres de la tarda. A partir de l'abril el recinte allarga dues hores més l'obertura i tancarà a dos quarts de set del vespre.

Feia tres setmanes que el Recinte Modernista de Sant Pau tenia les portes obertes a tothom, i això va provocar llargues cues. S’havia previst que el visitessin 85.000 persones, però hi han assistit més de 125.000. Avui ha sigut el primer dia de pagament i des del Recinte encara no en poden fer valoracions, però asseguren que estan molt satisfets amb les jornades de portes obertes.

El patronat MIA limitarà el nombre de visitants a unes 450 persones al dia perquè no volen que es converteixi en un espai de “turisme massiu”.

A partir d’avui l’entrada general al recinte té un preu de vuit euros i la reduïda 5,60. Si es vol fer una visita guiada el preu és de 14 euros. Per als veïns dels barris adjacents l’entrada té un preu de cinc euros per accedir-hi tot l’any si es fan el carnet Amic veí. Els menors de 16 anys podran entrar-hi de manera gratuïta.

El fet que avui l’entrada fos de pagament ha fet que les cues hagin sigut d’uns 10 minuts d’espera.

L’horari del recinte és de dilluns a dissabte de 10 del matí a dos quarts de cinc de la tarda i el diumenge de 10 del matí a dos quarts de tres de la tarda. A partir de l’abril i fins a octubre el recinte allargarà dues hores més l’obertura i tancarà a dos quarts de set del vespre.