Ada Hegerberg, el rostre d'una mona de La Sagrera

El món de l’esport és una de les principals fonts inspiradores per a totes les pastisseries que en aquestes dates elaboren les tradicionals mones de Pasqua. Pilotes de futbol, escuts de diversos equips, fotografies de jugadors… i ara també de jugadores de futbol femení. La pastisseria Bareche, situada a la Sagrera, ha fet una mona amb la imatge d’Ada Hegerberg, la primera futbolista en guanyar una Pilota d’Or. La jugadora de l’Olympique de Lió va guanyar el passat mes de desembre un dels premis més prestigiosos del món del futbol.

Aquesta mona pionera ha cridat l’atenció d’Elisenda Alamany, l’actual número dos per Barcelona d’Ernest Maragall (ERC). Alamany ha fet una piulada a través del seu perfil de Twitter en què explica que la pastisseria Bareche de la Sagrera ha dedicat aquesta mona a Ada Hegerberg.

La futbolista noruega, en veure la fotografia amb el seu rostre de xocolata, ha resposta la piulada d’Elisenda Alamany desitjant una bona Pasqua a tothom.

Les paraules de la seva creadora

Susanna Bareche

és la propietària de la pastisseria de la Sagrera que ha dedicat la mona a Hegerberg. Després de la piulada d’Alamany, Bareche també ha fet un tuit felicitant la futbolista pels seus mèrits esportius i demanant la igualtat de reconeixements entre homes i dones.