L’Europa femení ha caigut per 3 a 0 davant el Barça B en l’última jornada de Lliga. El partit s’ha decantat a la segona meitat, quan han arribat els tres gols locals. Amb aquest resultat, les blaugrana acaben el curs terceres i les escapulades novenes.

Partit marcat pel vent

Europa i Barça arribaven al partit amb els deures de la temporada fets i sense res en joc. Tot i això, el matx ha començat amb molt de ritme i tots dos conjunts ben situats al terreny de joc. L’ocasió blaugrana més clara ha arribat en els primers compassos de partit amb una rematada de Sara que s’ha estavellat al travesser. Les locals ho han seguit intentant en diverses ocasions, però l’Europa s’ha mostrat molt sòlid en defensa. Les gracienques, per la seva banda, han gaudit d’una clara ocasió per avançar-se, però la rematada de Maria l’ha refusat amb els peus la portera blaugrana.

Piconadora blaugrana

La segona meitat ha tingut un guió ben diferent. El Barça ha sortit amb una marxa més i aviat ha obert la llauna. Només 10 minuts després de la represa, Jana Fernández ha trencat l’empat amb un xut llunyà, impossible per a la portera escapulada. Tot seguit, una passada en llarg a l’esquena de la defensa ha propiciat que Carla Armengol es quedés sola davant Mey. La blaugrana no ha perdonat i ha finalitzat amb subtilesa, fent pujar a l’electrònic el 2 a 0. En els darrers minuts de partit ha arribat la sentència del Barça. De nou una passada en profunditat ha deixat Carla Martínez sola perquè situés el definitiu 3 a 0.