L’Agrupació de Filatèlics i Numismàtics i comerciants de la plaça Reial han fet una crida per incrementar la presència policial a la plaça. Fan la demanda per combatre la presència de persones que es dediquen a la venda ambulant, que asseguren que s’ha incrementat les darreres setmanes. De fet, és una de les zones en què l’anomenat “Mercat de la misèria” s’ha instal·lat, després de ser desallotjat de l’espai que ocupaven habitualment a la plaça de les Glòries.

Els comerciants es queixen que dificulten l’entrada dels clients als locals i que s’hi instal·len des de ben d’hora. Alguns comerciants han explicat a betevé que aquest diumenge s’hi han instal·lat des de les 6 h i que la Guàrdia Urbana no ha arribat fins a dues hores després, moment en què s’ha dissolt. A més, lamenten que el nombre de mantes a terra ha incrementat notablement les darreres setmanes.

Manters a la plaça del Rei
Imatge cedida per l’Agrupació de Filatèlics i Nuimismàstics

Dispositiu policial a Sant Antoni

Un altre punt en què sembla que també s’hi ha instal·lat el “Mercat de la misèria” ha estat als entorns del Mercat de Sant Antoni. De fet, alguns paradistes i comerciants havien lamentat la situació i demanaven solucions. Aquest diumenge també s’ha instal·lat en aquest punt un dispositiu policial per evitar la venda ambulant.