tramvia atropella glovo glories

Un tramvia ha envestit aquest dijous a la tarda un ciclista de Glovo, empresa de repartiment de menjar a domicili, a l’altura de la parada de Ca l’Aranyó, davant del Centre Comercial Glòries. Segons ha explicat un testimoni a betevé, el conductor de la bicicleta s’ha saltat el semàfor, no ha mirat abans de creuar l’avinguda Diagonal i ha travessat en vermell en el moment exacte en què passava el vehicle del TRAM, que l’ha acabat colpejant.

Malgrat l’ensurt del moment, el ciclista no ha patit ferides de gravetat, si bé ha estat atès per personal del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

L’accident, a tocar d’un restaurant de menjar ràpid

La bici ha quedat trencada i la part frontal del tramvia, parcialment malmesa a causa del cop. L’incident s’ha produït just al davant de la porta de les Glòries, on hi ha un restaurant de menjar ràpid. Al tronc central de l’avinguda Diagonal, a l’altura del punt de l’accident, solen concentrar-se desenes de persones amb les seves bicicletes i els seus patinets que treballen per empreses de repartiment de menjar a domicili.

tramvia atropella glovo glories

Aturat el servei de TRAM durant uns minuts

A causa de l’accident entre el ciclista i el tramvia, s’ha aturat durant gairebé una hora el servei de TRAM entre les parades de Glories i el Maresme per anar cap a Sant Adrià de Besòs.