Declarat un incendi a Barcelona. Un foc s’ha originat en un restaurant situat al número 261 del carrer d’Aragó, entre el passeig de Gràcia i la rambla de Catalunya, a la Dreta de l’Eixample. Cinc dotacions dels Bombers de Barcelona s’han desplaçat fins al lloc dels fets per apagar el foc, que s’ha donat per extingit cinc minuts abans de les 15 h, sense haver causat ferits.

Les flames han començat a cremar minuts després de les 14 h i han alertat diversos veïns de la ciutat que, des de casa seva, han observat el rastre de fum, que s’ha estès per gran part de la ciutat. L’origen de l’incendi ha estat el motor de la campana extractora d’un restaurant, situat al terrat, que ha acabat cremant.

Alerta a les xarxes socials

Alguns usuaris han alertat a les xarxes socials de l’incendi, el fum del qual es pot veure des de diversos punts. Fins i tot un veí de la zona n’ha compartit un vídeo, des d’un balcó, en què es veu com el fum negre s’ha expandit amb rapidesa.

Altres incendis en restaurants

Aquesta no és la primera vegada que, recentment, es produeix un incendi en un restaurant a Barcelona. Un mateix establiment d’Enric Granados va patir dos focs en qüestió de mesos.