Ensurt aquest dissabte al migdia a la Diagonal, a tocar de la plaça de les Glòries Catalanes. Un tramvia i una ambulància han topat, fet que ha provocat el descarrilament del TRAM. Segons ha pogut saber betevé, l’ambulància accidentada anava cap a un incendi d’un pis en el moment del xoc.

El SEM ha atès vuit persones “in situ”, entre elles el conductor del tramvia i els dos ocupants de l’ambulància. Tots han resultat ferits lleus, excepte una de les tècniques que anava en l’ambulància, que ha resultat ferida menys greu. “No creiem que hi hagi cap complicació de la gent del TRAM ni de l’ambulància”, ha afirmat el director Mèdic SEM, Jorge Morales.

El cap de guàrdia de Bombers de Barcelona, Gerard Pradas, ha explicat a betevé que les dotacions de bombers anaven cap a l’incendi —igual que l’ambulància accidentada— i que, quan travessaven per la Diagonal, s’han trobat amb l’accident. Per aquest motiu han pogut “actuar en l’atenció de les víctimes” ràpidament.

La topada ha estat a la part davantera del tramvia, que ha quedat completament malmès. En el cas de l’ambulància, la part afectada ha estat la lateral. Diverses dotacions dels Bombers i de la Guàrdia Urbana s’han desplaçat fins al punt de l’accident, davant de l’edifici de Mediapro.