Un cotxe i una moto amb dos ocupants han xocat cap a les 19.20 h d’aquest dijous al carrer de Badajoz, al 22@, a la cruïlla amb el carrer de Tànger. En l’accident han resultat ferits un noi de 22 anys amb politraumatismes i una noia de 17 anys que es troba en estat menys greu. Tots dos han estat traslladats a l’Hospital del Mar. La Guàrdia Urbana investiga les circumstàncies de l’accident.

Quatre ambulàncies s’han desplaçat ràpidament cap al lloc dels fets i, després d’una primera atenció d’urgència, han traslladat els ferits a l’Hospital del Mar. A més dels dos ferits, dues noies més, de 17 i 22 anys, també han estat ateses al lloc dels fets, però no ha estat necessari traslladar-les en un centre hospitalari. Alguns testimonis afirmen que el conductor del cotxe s’ha saltat un semàfor en vermell.  La Guàrdia Urbana ha estudiat la trajectòria dels vehicles i dels ferits i ha obert una investigació sobre les causes de l’accident.

El xoc ha provocat afectacions al trànsit i durant deu minuts s’ha tallat el pas al carrer de Badajoz entre Sancho de Ávila i Tànger. Posteriorment s’ha mantingut tallat un dels carrils del carrer de Badajoz fins que s’han retirat els vehicles accidentats i s’ha restablert la normalitat de la circulació.