Segueixen acampats de dia i de nit malgrat la pluja que ha caigut en les darreres hores. Els manifestants asseguren que han rebut el suport de molts ciutadans que els porten menjar i material que van necessitant. Ara mateix el que demanen -per resistir al mal temps i no acabar molls- són més palets, plàstics per protegir les tendes de campanya i també un punt de llum que han demanat a l’Ajuntament perquè els arribi l’electricitat fins al campament. En les pròximes hores els arribarà una carpa nova perquè la que tenen ara té filtracions d’aigua.

acampada despertem la republica a la plaça de Catalunya

Des de fa uns dies que han anat organitzant algunes activitats, com una botifarrada i xocolatada, i seguiran fent-me més. Una que tenen al cap i que volen que tingui molta assistència i repercussió és una assemblea que aglutini totes les entitats de Defensa de la República el pròxim 11 de febrer. De moment no n’han transcendit més detalls perquè encara s’està treballant en el projecte.

Segons expliquen els mobilitzats, la Guàrdia Urbana els ha visitat en diferents ocasions, però en cap cas els han convidat a marxar. Els membres de Despertem la República asseguren que són “curosos amb l’espai públic” i que volen mantenir neta la plaça.