L’acampada per reclamar la investidura de Puigdemont no es desinfla malgrat la pluja

Despertem la República organitza diverses activitats, com ara un dinar popular

Gairebé una vintena de manifestants continuen acampats a la plaça de Catalunya per reclamar la investidura de Carles Puigdemont com a president. Hi ha prop de quinze tendes de campanya i els membres de Despertem la República, com s'anomenen, han organitzat diverses activitats, com ara un dinar popular o una gimcana per nens.

Després de cinc dies de l'anunci de l'ajornament del ple d'investidura per part del president del Parlament, Roger Torrent, una vintena de persones continuen dormint a la plaça de Catalunya per reclamar que es faci aquest ple i Puigdemont sigui el president de Catalunya. Aquests dies s'han hagut de protegir de la pluja i anul·lar algunes activitats, però aquest diumenge han fet una botifarrada popular i una xocolatada, i pretenen quedar-se al centre de la ciutat fins que s'investeixi Puigdemont.

Una bufanda groga de 700 metres

En aquesta acampada també s'ha aprofitat per fer part de la bufanda groga que s'està teixint a diversos municipis de Catalunya. Es tracta d'una iniciativa ciutadana que pretén unir les diverses bufandes de color groc per reclamar la llibertat dels polítics i líders sobiranistes presos. Calculen que ja duen més de 700 metres teixits.