L’episodi de precipitacions que ens va afectar a l’inici de setmana ja és història. Les platges de la ciutat han rebut molts visitants des d’aquest dimecres, quan ha retornat l’ambient assolellat.

Els models meteorològics apunten que aquest ambient es mantindrà durant força dies i les temperatures es mantindran suaus tot el que queda de setmana, és a dir, que els termòmetres arribaran a assolir temperatures màximes properes als 20 graus centígrads. A partir de diumenge ,5 de maig, ens comença a arribar una entrada d’aire càlid provinent del nord d’Àfrica i això desencadenarà temperatures encara més altes, properes als 25 graus centígrads. L’arribada d’aquesta calor es notarà especialment a partir de dimarts, 7 de maig, i es podria mantenir fins dissabte, dia 11, més o menys.

Encara és massa aviat per donar gaire fiabilitat als models meteorològics per al proper festiu a Barcelona, el 20 de maig, dia de la Segona Pasqua. Malgrat això, s’apunta que el sol i la calor seran els principals protagonistes d’aquests proper festiu.