El tinent d’alcalde de Cultura, Jordi Martí, ha fet una valoració de la primera nit de la Festes de la Mercè i ha volgut parlar del dispositiu que la Guàrdia Urbana va posar en marxa arran de la gran botellada que es va organitzar a l’avinguda de la Reina Maria Cristina. Martí assegura que la decisió policial de no desallotjar la plaça d’Espanya va ser la més encertada perquè, d’haver-se produït, la situació s’hauria descontrolat.

Concentracions no vinculades amb la Mercè

Martí també ha volgut desvincular les diferents botellades organitzades a la ciutat amb la programació de concerts de la Mercè. El tinent d’alcalde apunta que “es van produir grans concentracions de gent jove, igual que a la resta de ciutats de Catalunya” i que, a mesura que obri l’oci nocturn, aquestes concentracions es diluiran.

Segons ha especificat Jordi Martí, en la primera nit de la Mercè es van produir alguns desallotjaments en petites concentracions que ocasionaven molèsties els veïns. Però també ha volgut destacar que a la mateixa hora que això passava, 20.000 persones estaven gaudint de la programació de la Mercè sense cap problema.