Entre el 3 de maig i el 2 de juny de 2018 tindrà lloc la 13a edició de la Biennal de Dakar, la més antiga del continent africà.
Però més enllà dels vernissages, els còctels VIP i la beautiful people del món de l’art contemporani, la Dak’Art és una cita en tota regla que posa potes enlaire a la capital senegalesa durant un mes complet.
L’Angela del magazine cultural Afribuku, ens explica més a fons aquesta Bienal a través dels músics que hi participaran, una barreja entre el hip hop i l’electrònica amb una aposta visual ben interessant.

A la segona part, la Gemma Perallada i la Beatriz Leal Riesco, ens presenten Wal·lay, Barcelona African Film Festival. Una inicitiva que pretén portar la filmografía africana a Barcelona. El llançament comptarà amb la directora etíop Hermon Hailay i el productor Max Conil com a convidats especials, i la projecció de la seva pel·lícula Price of Love, una historia d’amor amb aventures urbanes a Addis Abeba, que ens passejarà per la capital etíop i ens faran conèixer a la protagonista, una prostituta. Durant aquest conversa sentim clàsics de la música etiopí com a Mulatu Astatke, Mahmoud Ahmed, Getatchew Mekuria o Aster Aweke.

Escolteu el programa sencer aquí:

1a part

2a part