Xavier Trias eleccions municipals 2023 barcelona
Foto: Wagnermeier | CC

L’exalcalde Xavier Trias ha anunciat davant la militància de Junts que serà el candidat del partit a les eleccions municipals del 2023 a Barcelona. Ho ha fet aquest dilluns a la nit en un sopar de la federació de Barcelona de Junts per Catalunya que ha aplegat uns 300 militants del partit. “Si em presento, em presento per guanyar i això vol dir ser l’alcalde de Barcelona”, ha sentenciat, entre aplaudiments i crits d'”Alcalde, alcalde” dels assistents.

En la mateixa línia, Trias ha defensat que “si et presentes als 76 anys només té un sentit: et presentes per guanyar”. L’alcaldable ho ha dit en un discurs a porta tancada al qual ha tingut accés betevé.

“Volem que Barcelona torni a tenir lideratge”

Tot i l’anunci, en què assegura haver fet “un pas endavant”, sosté que amb la seva candidatura no n’hi ha prou, perquè “Junts ha de ser un partit fort i unit, un partit que ha de créixer i incorporar més gent“. Alhora, ha afirmat que no farà “una política sectària”, sinó una “política per a tots”, amb la voluntat que “Barcelona torni a brillar, volem que torni a tenir lideratge” perquè “la gent torni a creure que és la millor ciutat del món”.

En el seu discurs també ha volgut recordar Elsa Artadi, que va renunciar a ser candidata per motius de salut.