Els caps de llista per Barcelona a les eleccions generals d’aquest 10 de novembre han votat tots al matí.

La més matinera ha estat la candidata de Junts per Catalunya, Laura Borràs, que ha exercit el seu dret  als Salesians de Sarrià. Des d’allà, Borràs ha animat a omplir les urnes de vots” “pels que són a l’exili, a la presó, pels 49 presos que tenim per un estat repressiu que no vol urnes”.

Asens: es decidirà “si l’odi venç l’esperança”

També ha votat a primera hora del matí el cap de llista d’En Comú Podem, Jaume Asens. Ho ha fet a l’escola Fort Pienc i després ha acompanyat a votar la seva àvia Teresa al col·legi Diputació. Des del seu col·legi electoral, Asens ha dit que aquest diumenge es decidiran moltes coses, entre les quals “si l’odi venç l’esperança, si a Espanya hi continua havent un mur o algú que escolti i entengui Catalunya”.

Rufián demana que se “sentenciï” a les urnes

Gabriel Rufián, candidat per Esquerra Republicana, ha votat a Sabadell des d’on ha demanat al poble de Catalunya que “sentenciï” a través de les urnes i la democràcia la condemna dels polítics presos per l’1-O.

Álvarez de Toledo: “garantir l’Espanya constitucional”

La candidata del Partit Popular, Cayetana Álvarez de Toledo, ha votat a Calonge (Girona). La popular ha animat a votar la seva formació dient que aquest diumenge és un dia per garantir l’Espanya constitucional.

Batet: caminar “cap a un país sense exclusions”

Meritxell Batet, candidata del PSC, ha votat cap a les 12 h a Barcelona. La cap de llista, que ha comparegut en públic després de la seva absència durant la campanya per motius mèdics, ha dit que el més important és que d’aquests comicis en surti un govern fort que posi fi al bloqueig polític.

Arrimadas: “perquè l’odi deixi pas a la convivència”

La cap de llista de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha exercit el seu dret a l’Escola Ausiàs Marc de Barcelona. Des d’allà, la líder del partit taronja ha animat l’electorat a no abstenir-se perquè “anar a votar a Catalunya servirà perquè l’odi deixi pas a la convivència”.

Garriga ha votat “per Espanya!”

El candidat de Vox, Ignacio Garriga, ha votat a La Salle Bonanova i ha animat a participar “d’un dia històric” perquè aquest 10-N, ha dit, “marcarà un abans i un després”. En aquest sentit, Garriga ha avisat que “demà començarem a construir un projecte d’agermanament nacional” i de convivència.

Vehí: “contra el règim, l’Ibex i la monarquia”

I la candidata de la CUP, Mireia Vehí, ha votat al Poble-sec de Barcelona. Des d’allà, la candidata cupaire ha animat a participar en les eleccions “contra el règim, contra l’Ibex i contra la monarquia.”

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”eleccions 10-N” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]