Imatge del vídeo promocional de la CUP per a les eleccions del 10-N

La CUP ha llançat el vídeo promocional de la seva campanya per a les eleccions generals del 2019, en què el partit de l’esquerra independentista fa referència a la selecció espanyola de futbol, La Roja. És la primera vegada que els cupaires es presenten al Congrés dels Diputats i el vídeo deixa constància dels dubtes que tenien a l’hora de decidir si ho feien.

Els membres de la llista representen els jugadors de l’equip de futbol espanyol, amb la cap de llista, Mireia Vehí, com a capitana. Tots ells surten reunits al vestidor just abans de saltar al camp i amb els dubtes sobre quina estratègia seguir. Un paper clau és el de l’actor Sergi López, que hi apareix com un electricista que va a reparar un llum i que els insta a seguir endavant per no decebre l’electorat. El vídeo acaba amb el lema “La Roja, ingovernable”.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”Eleccions del 10-N” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]