La CUP ha arrencat la campanya a les eleccions generals 2019 des de Girona. A diferència de la resta de partits, que han fet actes a mitja tarda, els cupaires han esperat fins gairebé la mitjanit per engegar la campanya, com es feia tradicionalment.

La cap de llista, Mireia Vehí, ha assegurat que un dels objectius de ser al Congrés dels Diputats és “aconseguir que tots els pobles de l’Estat s’aixequin defensant també el dret a l’autodeterminació” com una “esmena al seu règim”. La candidatura anticapitalista ha donat el tret de sortida a la campanya en un acte al Jardí de la Infància de Girona i ha carregat contra el PSOE per ser un partit que, afirma Vehí, fa campanya “a hòsties, traient ulls i fent un funeral d’Estat al dictador”. Per això, la cap de llista ha advertit l’Estat espanyol: “Si nosaltres no podem ser lliures, serem ingovernables”.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”eleccions 10-N” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]