XAVIER TRIAS, alcalde de Barcelona "Jo crec que és una imatge extraordinària. Ja ens passa durant la Mercè, és un indret màgic. Usar aquest indret màgic per donar-nos a conèixer al món i donar a conèixer que Barcelona és un lloc turístic excepcional jo crec que és positiu. Però també diguem la veritat, això no només serveix per als turistes sinó que també crec que és bo que els ciutadans de Barcelona sàpiguen que tindran allà una gran festa, una festa de dimensions reduïdes."

L’alcalde ha qualificat “d’espectacle extraordinari” poder celebrar la nit de Cap d’Any des de l’avinguda de la Reina Maria Cristina, tal com va avançar ahir BTV, amb les Fonts de Montjuïc, les Quatre Columnes de Puig i Cadafalch i el palau del MNAC de fons. “Usar aquest indret màgic per donar-nos a conèixer al món i donar a conèixer que Barcelona és un lloc turístic excepcional jo crec que és positiu”, ha dit.

Xavier Trias ha matisat, però, que no vol que la festa de la nit de Cap d’Any sigui només per als turistes. “Crec que és bo que els ciutadans de Barcelona sàpiguen que tindran allà una festa”, ha explicat l’alcalde, que ha remarcat que serà una celebració “de dimensions reduïdes”, ja que ha confirmat que no s’allargarà fins a altes hores de la matinada. Trias creu que la festa, que ha recordat que la promou Turisme de Barcelona amb la col·laboració de la Fira i l’Ajuntament serà “una bona manera de començar l’any”.