Xavier Trias ha reaccionat a la sentència que insta l’Ajuntament a desmantellar l’eix verd de Consell de Cent i ha preguntat a Collboni si continuarà amb l’urbanisme tàctic de Colau. El president del Grup Municipal de TriasxBCN ha alertat que la resolució judicial posa en evidència una “situació lamentable” i ha assegurat que hi haurà més sentències d’aquest tipus. Trias ha estès la mà al govern de Collboni i ha explicat que “si canvia la manera de fer l’ajudarem”.

Barcelona recorrerà contra la sentència que insta a desmantellar l’eix verd de Consell de Cent

Jordi Martí: “Els mals governs surten cars”

El número dos de TriasxBCN, Jordi Martí Galbis, també s’ha referit a la sentència i ha afirmat que el partit ja havia alertat que calia una modificació del PGM per transformar el carrer del Consell de Cent. Martí també ha titllat l’executiu de Colau de “mal govern” i ha afegit que “els mals governs surten cars”. Finalment, el número dos de TriasxBCN també ha convidat Collboni a rectificar les polítiques urbanístiques dels comuns.

Barcelona recorrerà contra la sentència

Poc abans d’aquesta compareixença, l’Ajuntament de Barcelona ha anunciat que recorrerà contra la sentència que insta el consistori a desfer un tram de l’eix verd de Consell de Cent. Laia Bonet, tinenta d’alcaldia d’Urbanisme, ha volgut defensar “la legalitat i la bona feina dels serveis jurídics” del consistori.