El camí cap als Jocs Olímpics d'Hivern segueix fent pujada i la decisió final com la meta, en comptes d'arribar, s'allunya més cada dia que passa. L'alcalde no n'ha tingut prou amb una primera reunió amb Alberto Fernández. S'han emplaçat a una altra trobada, però Trias vol parlar també amb tots els agents implicats abans de prendre la decisió final. El cronòmetre es torna a activar. XAVIER TRIAS, alcalde de Barcelona "He de parlar amb tots els grups, amb la gent del Pirineu, he de tornar a parlar amb la gent del Comitè Olímpic Espanyol. Perquè a la vida s'ha de ser educat amb tothom. Si el que espera és una notícia avui, avui no la té, ja la tindrà." El PP s'ha mostrat avui més cautelós que mai. Alberto Fernández ha confirmat una altra trobada amb l'alcalde aquesta nit. Diu que NO ha variat de posicions, però per respecte a la cita tampoc no vol descartar res. ALBERTO FERNÁNDEZ DÍAZ, president del Grup Municipal del PP "Aquí sólo puede haber dos notícias: o que el alcalde dice 2026, o que el PP finalmente da su brazo a torcer a cambio de determinadas condiciones. Yo diria que hoy el debate es el mismo que el viernes en el pleno." Des del PSC, Jordi Martí també ha anunciat una reunió avui amb l'alcalde. El líder dels socialistes manté que la decisió ha de ser 2022 o mai ja que no veu cap altre escenari possible. JORDI MARTÍ, president del Grup Municipal del PSC "Continua semblant que l'alcalde va intentant que el tema se li resolgui sense ell actuar. I això és impossible. Dóna la mesura de quin tipus d'alcalde tenim." Martí assegura que ja hi ha cinc ciutats nord-americanes precandidates per a 2026 que poden complicar les opcions de Barcelona.

“Si el que espera és una notícia avui, avui no la té, ja la tindrà”. Així de taxatiu ha donat per tancat l’alcalde el termini de 72 hores que va fixar aquest dilluns com a límit per prendre una decisió sobre la candidatura als Jocs Olímpics d’Hivern de 2022. Xavier Trias ha confirmat que aquest dijous al matí s’ha reunit amb el líder del PP, Alberto Fernández Díaz, però que s’han emplaçat a una nova reunió. “Això no és cosa només del senyor Fernández Díaz i jo, en continuarem parlant i prendrem una decisió els propers dies”, ha dit Trias. L’alcalde ha afegit que vol parlar, de nou, amb tots els grups municipals, els alcaldes dels Pirineus i amb membres del Comitè Olímpic Espanyol.

El president del Grup Municipal del PP, Alberto Fernández Díaz, ha confirmat la trobada amb l’alcalde, i n’ha anunciat una altra per aquesta nit. El líder dels populars no ha volgut entrar en detalls en espera d’aquest nou encontre, i assegura que no ha variat de posició. “Avui el debat és el mateix que divendres al ple, ha dit Fernández Díaz. Des del PSC, en canvi, Jordi Martí ha empès l’alcalde a prendre el que considera que és “una decisió molt clara: 2022 sí o no. No hi ha més escenaris possibles”. El president del Grup Municipal del PSC creu que l’alcalde intenta que la solució arribi sense que ell actuï. “Dóna la mesura de quin tipus d’alcalde tenim”, ha afegit. Martí també ha confirmat una reunió amb l’alcalde per aquest dijous.