XAVIER TRIAS, alcalde de Barcelona: "No és que hagi estat molt seriós venir aquí i dir que ho faria, demanar fer-se fotos amb mi, muntant tot l'espectacle i després dir que no. Ha quedat bastant malament. M'ha enviat una carta, jo crec que està bé, li he contestat que està bé, però que quan vulgui tornar, que ens interessa que torni, quan vulgui tornar li costarà tenir una fotografia amb mi. A la vida la gent ha de ser seria."

A l’alcalde, Xavier Trias, no li ha agradat gens com han anat les coses amb l’organització de la fira de moda urbana Bread & Butter, que va anunciar al juliol que tornarien a fer el certamen a la ciutat. Llavors se’n va fer una presentació oficial, amb l’alcalde, el president de la Fira de Barcelona, Agustí Cordón, i el president del saló en què hi va haver encaixades de mans, moltes fotografies i fins i tot un vídeo promocional de la pròxima edició del saló a Barcelona. Tota aquesta posada en escena es va quedar en no-res quan l’organització del saló alemany es va desdir en un comunicat en què va assegurar que les pressions dels expositors per seguir fent la fira a l’aeroport de Berlín-Tempelhof van ser determinants per fer-se enrere. “De moment, la majoria dels expositors tenen com a prioritat el sanejat i fiable mercat alemany”, va dir Müller.

Trias ha explicat que va rebre una carta del president del Bread & Bread en què s’explicava el canvi de decisió. L’alcalde ha afirmat que a la ciutat li interessa que el saló torni en un futur, tot i que ha advertit que li serà difícil a Müller fer-se una fotografia amb ell per fer visible un hipotètic acord.