XAVIER TRIAS, alcalde de Barcelona "Actuar contra el turisme és un disbarat, cal actuar contra els que fan bretolades. Els apartaments turístics no són una cosa dolenta per si, és dolenta quan són il·legals i per tant s'han de tancar, i quan fan coses que alteren la convivència dels veïns."

Arran del conflicte pel turisme de borratxera a la Barcelonera, Xavier Trias ha defensat el model turístic de la ciutat i ha argumentat que “els apartaments turístics no són una cosa dolenta per si sola”. L’alcalde puntualitza que cal actuar contra el turisme incívic i els allotjaments il·legals. Per això, assegura que no tancarà apartaments que compleixin amb la normativa però sí que ho farà amb els qui creïn molèsties. Trias ha aprofitat la visita a la Festa Major de Sants per afirmar que es mantindran les inspeccions de pisos a la Barceloneta.

L’alcalde ha reiterat la voluntat de diàleg amb les veïns del barri. Precisament, per a aquest dissabte hi ha convocada una nova mobilització en contra del model turístic de la ciutat.