El president del Grup Municipal del PP, Daniel Sirera, ha carregat contra l’alcalde, Jaume Collboni, per haver aprovat el pressupost municipal 2024 de Barcelona per la via de la qüestió de confiança. Sirera ha lamentat que Collboni hagi aprovat “per la porta del darrere” uns comptes que “venen molt marcats per l’època d’Ada Colau”. Per això ha dit que “no és el pressupost que necessita Barcelona”.

El PP, contra la picada d’ullet de Collboni

El mateix dia que s’ha aprovat el pressupost, Jaume Collboni també ha fet una enèsima picada d’ullet a ERC a l’hora de plantejar-se ampliar el govern. En una entrevista a Catalunya Ràdio, l’alcalde ha recordat que el seu govern va tancar un acord pressupostari amb els republicans i que, per tant, ja “hi ha un espai compartit” amb els d’Elisenda Alamany.

Tot i així, ha dit que “això no vol dir necessàriament res”, encara que ha afirmat que “aquest govern ja ha fet acords importants i de fons amb ERC”. Collboni, a més, s’ha marcat l’estiu com a termini “òptim” per presentar un acord de govern, un cop hagin passat les eleccions catalanes del 12-M i les europees del 9-J. A això, Daniel Sirera ha dit que, una vegada passin les eleccions, enviarà una carta a l’Ajuntament per sol·licitar una reunió amb Collboni i expressar-li la seva reticència a “lligar el futur de Barcelona al d’una formació política separatista”. Sirera assegura que ERC té el “pitjor de Colau i del separatisme” i afirma que l’alcalde ha de “treballar” i “reflexionar”.