L’expresident del Barça Sandro Rosell es posa com a límit després de Reis per decidir si es presenta com a candidat a l’alcaldia de Barcelona en les eleccions municipals del 2023. En una entrevista al programa ‘Cafè d’Idees’, de TVE, ha afirmat que malgrat que queden cinc mesos i mig per als comicis, encara “hi ha temps” per prendre la decisió i ha afegit que li faria “molta il·lusió” presentar-se, perquè ha viscut “tota la vida a Barcelona” i perquè creu que es pot fer “una feina molt maca per convertir-la en la capital del món”.

Ara bé, Rosell també ha dit que la decisió final “depèn de la família”, perquè ha patit molt, “especialment el tema de la presó. L’expresident del Barça ha afegit que “el fet de fer-te una persona pública i mediàtica té molts perills”, tot i que també té “parts boniques i meravelloses”.

Una plataforma ciutadana

Rosell ha assegurat que no està en converses amb cap partit, “tampoc amb el PDeCAT”, i ha afegit que si es presenta a les municipals serà amb una “plataforma ciutadana de gent”. “No estem buscant perfils polítics, sinó experts” en diverses matèries, ha dit. Afirma que “el que busquem és maximitzar la gestió municipal, el que seria la gestió de qualsevol grup, empresa o associació”.

Si no guanyés, preferiria no quedar-se a l’oposició

Rosell també ha afegit que en cas de presentar-se i no guanyar les eleccions, preferiria no quedar-se a l’oposició. Diu que “si no té cap influència” i si no pot prendre decisions, no té sentit quedar-se “per perdre el temps, escalfar una cadira i a gastar diners dels contribuents”. Ara bé, afirma que “encara ho ha d’estudiar”, perquè hi ha gent del seu equip que considera el contrari.

L’expresident del Barça diu que si es presenta serà per guanyar i, en aquest sentit, assegura que apareix ben posicionat com a candidat a les seves enquestes.