Sandro Rosell
Foto: Pau Solà (ACN)

(EFE/Redacció) L’expresident del FC Barcelona i empresari Sandro Rosell confirma que s’està plantejant “seriosament” presentar candidatura a l’alcaldia de Barcelona a les eleccions municipals del 2023, la qual cosa no faria amb un partit tradicional, sinó a través “d’un grup de gestors”.

En una entrevista a ‘El Periódico’, Rosell afirma que prendrà una decisió abans de Nadal i que, si al final s’hi presenta, no vol fer política a l’Ajuntament, sinó gestionar la ciutat, sense entrar en ideologies. Sandro Rosell explica que després de la seva candidatura hi ha “moltíssima gent, des que van començar a circular els rumors”, després que “amb un grup d’amics i companys ens vam dir que havíem de fer alguna cosa”. Ara bé, diu que abans de prendre una decisió ferma farà enquestes a la ciutadania per saber si té l’aval.

“Soc un enamorat de Barcelona”

“Soc un enamorat de Barcelona, m’encanta la ciutat. I això es barreja amb l’ego del moment, quan et diuen: ‘Tu ho faries molt bé’”, afegeix Rosell, que confessa que “la barreja et porta a pensar: ‘Per què no?'”. Descarta, no obstant això, presentar-se a través d’un partit polític tradicional: “Si ens hi presentem, volem fer un grup de gestors. Creiem que per gestionar un ajuntament és millor ser gestor que ser polític”. En aquest sentit, considera que la política no s’ha de fer a l’Ajuntament, sinó a la Generalitat o al govern central: “Un ajuntament està per cuidar de la seva gent”.

Respecte a la situació de la ciutat de Barcelona, entén que “necessita despertar” perquè “és evident que hem perdut el lideratge que va tenir la Barcelona dels Jocs Olímpics”.