JORDI MARTÍ, president del Grup Municipal del PSC "Comença a donar el primer indici que aquesta quantitat ja no es cobrarà. Ho dic perquè, probablement, d'aquí a poc temps sentirem que la Generalitat ja només deu 100 milions d'euros, perquè si en devia 236... d'aquí a quatre dies ens diran que ja només ens en deuen 100. Però no perquè hagin pagat els 132 sinó perquè l'Ajuntament ja els hi haurà perdonat."

Martí creu que el fet que el govern municipal hagi inclòs els 132,7 milions que li deu la Generalitat en el capítol de provisions en el tancament dels ingressos de 2012 és un “indici” que aquests diners no es cobraran. El president del grup municipal socialista s’ha mostrat “molt preocupat” perquè l’Ajuntament condoni més de la meitat del deute a la Generalitat.

“De portar la Generalitat als tribunals, vam passar a allò de fer tot el possible per cobrar. I d’això, a la màniga ampla i a disculpar el pagament del deute”, ha recriminat Martí, que ha proposat dissenyar un pla a llarg termini que no posi en perill cap de les dues economies.