JAUME COLLBONI, candidat a les primàries del PSC "Avui crec que és el moment de fer una crida a la participació i d'enviar un missatge al conjunt dels electors socialistes que avui guanyi qui guanyi, guanyarem tots."

El candidat favorit a la segona volta de les primàries del PSC, Jaume Collboni, ha tornat a triar el centre cívic de Sant Genís dels Agudells per dipositar el vot. Collboni ha fet una crida a la participació i ha assegurat que l’organització ha reforçat els mecanismes que garanteixen el bon funcionament de la jornada de votació.

Collboni ha votat a quarts d’una de la tarda a la Casa Groga, el centre cívic de Sant Genís dels Agudells, el mateix punt de votació que va triar la setmana passada. Hi ha acudit acompanyat d’uns quants companys i de la seva parella. El candidat ha assegurat que avui tot està funcionant millor que la setmana passada, “entre altres coses perquè l’Autoritat Electoral ha reforçat els mecanismes que garanteixen que el procés funcioni bé”. “De tot se n’aprèn”, ha reconegut Collboni.

El candidat que va obtenir més vots a la primera volta ha assegurat que “a partir d’avui s’inicia una nova forma de fer política” i “una etapa a la ciutat en què els socialistes volem liderar una nova alternativa d’esquerres”.