El PSC habilitarà un suport per als votants d’origen estranger en la segona volta de les primàries per escollir el candidat socialista a l’alcaldia. També s’ha previst reforçar el punt de votació de la seu del PSC a Ciutat Vella. Allà es renovaran els integrants de la taula, es dotarà de més mitjans logístics i hi haurà més presència de l’Autoritat Electoral.

Després de la polèmica votació de pakistanesos en al primera volta de les primàries obertes del PSC, avui el partit ha presentat diverses mesures per millorar-ne el funcionament. En els tres punts de votació on es van registrar més vots estrangers hi haurà dos intèrprets, un d’urdú i un d’àrab. Els tres punts són la seu socialista de Ciutat Meridiana, el Centre Cívic de Trinitat Vella, i la seu del PSC de Ciutat Vella, on es van produir els 215 vots de ciutadans estrangers, la immensa majoria d’origen pakistanès.

A més dels traductors treballaran entre 5 i 10 controladors més de suport a l’Autoritat Electoral, que aniran voltant pels punts de votació per comprovar que tot funciona correctament. A més, hi haurà alguns cartells en anglès i hi haurà més material logístic per evitar que es formin cues als punts on es van registrar més vots.

A la seu de Ciutat Vella, on hi van votar un total de 615 persones, la més concorreguda, es renovarà el personal de la taula i hi haurà més presència de l’Autoritat Electoral, i s’habilitarà més material logísitic.