ALBERTO FERNÁNDEZ DÍAZ, president del Grup Municipal del PP: "Des de l'oposició estem fent de govern i d'oposició. Davant un PSC que fa molt de temps que ha renunciat a exercir d'oposició a l'Ajuntament de Barcelona perquè la fa testimonial, probablement per la seva inconcreció ideològica, per les seves pugnes internes... al final hi ha dos partits. Un a l'oposició, que és el Partit Popular, i un altre al govern, que és CiU. Quan l'alcalde Trias ha posat l'accent en allò que és important, el més important que és Barcelona, i ho ha fet des de la perspectiva de canvi que va prometre als barcelonins ja fa més de dos anys, hem pogut arribar a acords. Però quan ha posat l'accent en la independència, és evident que l'acord és impossible."

Alberto Fernández Díaz ha explicat a l’entrevista de ‘BTV notícies matí’ que el PP està fent “de govern i d’oposició” alhora. Fernández Díaz ha assegurat que el partit dóna suport al govern “quan l’alcalde posa l’accent en allò que és més important”. El líder dels populars ha assegurat que quan el govern municipal posa al davant la independència, “l’acord és impossible”.

“Que l’alcalde trenqui la guardiola”

Fernández Díaz ha instat l’alcalde a “trencar la guardiola de l’Ajuntament”, en referència a al superàvit del consistori xifrat en 140 M € . El líder popular ha afirmat que les necessitats de la ciutat són les famílies, la feina i els barris.