CARMEN ANDRÉS, candidata a les primàries del PSC "Hem fet una feina molt micro, molt de tu a tu, molt de porta a porta, molt de parlar amb les persones. I ho hem fet per garantir una cosa que és bàsica en democràcia, que és que ningú qüestioni el vot ni la decisió de ningú."

S’ha repetit l’escena de la setmana passada: gent gran esperant que obrís la mesa electoral de l’agrupació de Nou Barris per votar, massivament, per Carmen Andrés. El ritme a què ha començat a baixar la pila de les seves paperetes així ho demostra.

Andrés també ha tornat a ser la primera dels candidats a dipositar el vot i ho ha tornat a fer a la seva agrupació de Nou Barris. Després de votar, ha dit que espera avui la participació de tot Barcelona, que la gent que ja va votar a la primera volta ho torni a fer i que, al final de la jornada, els resultats siguin bons per a ella.

“Hem fet una feina molt micro, de tu a tu. Molt de porta a porta, de parlar amb les persones. Ho hem fet per una qüestió bàsica a la democràcia: que ningú qüestioni el vot i la decisió de la gent“, ha explicat Andrés. La candidata ha fet bandera del seu estil de campanya per convertir-lo en l’estil de política que considera que ha de promoure el PSC: “una política propera i de formes senzilles que la gent pugui entendre”.

Així, respecte a les poques diferències que aquesta darrera setmana de campanya s’han pogut trobar entre ella i Jaume Collboni, Andrés ha dit que el que promou és “un canvi d’actituds, els valors són els mateixos”. Passi el que passi, la candidata de Nou Barris ha dit que “demà comença un nou projecte per a Barcelona”.