ALBERTO FERNÁNDEZ DÍAZ, president del Grup Municipal del PP "Barcelona pot fer un esforç afegit i imprescindible de més austeritat. Creiem que l'alcalde Trias ha de rectificar els seus pressupostos, concentrant més recursos en allò que és més essencial: persones i barris."

En la llista de baixes que proposa el PP per a la modificació de crèdit s’inclou una reducció del 75% de la inversió al Castell de Montjuïc (4,8 M €), un 75% de la inversió al Museu de les Cultures del Món (3,1 M €), reduir a la meitat la despesa en informes, estudis i treballs tècnics (2,1 M €) i un 25% de les despeses en publicitat, entre d’altres. En total, imports per valor de 71 milions d’euros, quantitat que els populars volen que es destini a altres despeses. “Barcelona pot fer un esforç afegit i imprescindible de més austeritat”, ha defensat aquest dimarts el president del Grup Municipal del PP, Alberto Fernández Díaz.

En la proposta del PP, es planteja incrementar en 12 milions els recursos al Servei d’Atenció Domiciliària, destinar 7,5 milions a la primera fase de remodelació de les urgències de l’Hospital del Mar i 6,5 milions més a ajuts per a la rehabilitació d’edificis, instal·lació d’ascensors i accessibilitat d’habitatges. En la llista hi ha també partides per a equipaments educatius, esportius i mercats, així com més recursos per a polítiques d’emprenedoria, entre d’altres.