JORGE FERNÁNDEZ DÍAZ, candidat del PP "Ciudadanos está con la idea de que, en fin, hay que regenerar la vida democrática y demás. Y estamos de acuerdo, la cuestión es como eso se hace... Pero claro, pidiendo la cabeza del señor Rajoy. Nuestro candidato y nuestro líder lo decidimos nosotros, no nos lo decide ningún otro partido." JUAN CARLOS GIRAUTA, candidat de Ciutadans "Si vostè em pregunta específicament: què li sembla Rajoy? És aquest el perfil d'un líder regenerador que doni il·lusió a Espanya i que ens posi a tots les piles de cara a la nova era? Doncs, no."

Els populars segueixen tancant la porta a discutir un relleu per a Rajoy. Fernández Díaz ha volgut ser contundent respecte a aquest tema: “El nostre candidat i el nostre líder el decidim nosaltres, no ens el decideix cap altre partit.”

Però pel candidat de Ciutadans, Juan Carlos Girauta, Rajoy no és la persona adient per encapçalar la lluita contra la corrupció i les reformes que necessita Espanya. Diu que la seva figura no és creïble. Aquest debat, encetat en el cara a cara que han mantingut a ‘El Periódico’, l’ha continuat després en una visita a la Zona Franca.