(ACN) El president de PIMEC, Josep González, ha qualificat la sentència del Tribunal Suprem que inhabilita el president de la Generalitat, Quim Torra, de “previsible però contundent”. González ha lamentat que “plou sobre mullat” en un context marcat per l’impacte sanitari, social i econòmic de la covid-19. A més, ha afegit que aquesta situació fa posar el punt de mira en “temes polítics i electorals quan hauríem de concentrar els esforços en altres aspectes”.

“Ho haurien d’haver valorat”

També ha admès que, malgrat que “no hi ha dubte que hi ha una desproporció en la sentència”, s’hauria pogut despenjar la pancarta del Palau de la Generalitat “si se’n sabien els conseqüències”.
Ha afegit que “s’hauria d’haver valorat, ja que la Generalitat té prou persones preparades com per poder advertir d’aquestes conseqüències”.

Els ulls posats en la covid

“Ens caldria més calma, més tranquil·litat, i més pensant en totes les conseqüències de la covid”, ha afegit el president de PIMEC, que ha avisat que si aquesta incertesa s’allarga molts mesos es pot entrar “en un segon any” de crisi econòmica aguda com l’actual. “No hi ha res pitjor que, quan estàs empiocat, tornar a recaure”, ha subratllat.