Segona acció sorpresa i reivindicativa d’Òmnium Cultural en dos dies. Aquesta vegada s’ha projectat un “Ho tornarem a fer” a la façana de l’Ajuntament. També s’hi han pogut llegir altres consignes gegants a l’edifici aquesta nit de dijous, com “Llibertat presos polítics” i “Pels drets i les llibertats”. “Ho tornarem a fer” és una iniciativa de l’entitat, que recull les paraules de Jordi Cuixart en el torn de l’al·legat final en el judici del procés. Es tracta duna campanya de mobilització permanent i del dret a vot que va arrencar just després de la finalització del judici de l’1 d’octubre.

Accions en altres edificis emblemàtics

Fa dos dies que l’entitat ja va projectar aquests missatges a les façanes de la Torre Glòries i de l’edifici del Disseny Hub, fet que va deixar sorpresos els vianants.

Òmnium també ha fet arribar els missatges a través de cartells que s’han repartit per tot el territori en què es pot llegir “Manifestem-nos, expressar, mobilitzar-nos, votar. Ho tornarem a fer”. A més, les consignes també es poden veure en una vintena d’autobusos de l’àrea metropolitana.