Òmnium Ho tornarem a fer campanya

Òmnium Cultural ha sorprès els ciutadans amb unes projeccions de nit a la façana de la Torre Glòries i també a l’edifici del Disseny Hub. El missatge diu: “Ho tornarem a fer” i fa referència a les paraules que va dir Jordi Cuixart, president d’Òmnium durant l’al·legat final del judici del procés.

Una campanya per defensar la mobilització i el dret a l’autodeterminació

Es tracta d’una acció sorpresa que es va veure aquest dimarts a la nit i que s’emmarca en una campanya que l’entitat ha posat en marxa per reivindicar la mobilització i el dret a l’autodeterminació després del judici de l’1 d’Octubre.

A banda de les projeccions gegants, l’entitat ha repartit cartells per tot Catalunya en els quals es pot llegir: “Manifestar-nos, expressar, mobilitzar-nos, votar. Ho tornarem a fer”. D’aquesta manera, Òmnium ha volgut explicar a la ciutadania que el judici i la pròxima sentència “no frenaran les ganes d’exercir drets fonamentals”.

Els missatges d’Òmnium es poden veure en més d’una vintena d’autobusos de l’àrea metropolitana i també a les pantalles LED situades a les entrades de la ciutat.

autobus campanya ho tornarem a fer