La segona tinenta d’alcalde, Janet Sanz, ha valorat el macrodispositiu d’aquest dijous contra la venda de droga i el narcotràfic al Raval. Un operatiu que, segons ha explicat la regidora al ‘bàsics‘, “feia molt de temps que l’esperàvem, com ja vam esperar el del novembre”. De fet, aquesta és la segona gran batuda contra el narcotràfic al barri, després de la duta a terme pel pont de Tots Sants.

Vuit mesos després d’aquella primera gran intervenció, coordinada entre diversos cossos policials, Sanz ha insistit en què “no és un problema de civisme ni de neteja“, ha dit, “estem parlant d’un problema de lluita contra el narcotràfic, i això no ho pot liderar la ciutat sola“. En aquest sentit, ha recordat que “només des de la col·laboració de totes les administracions ens en podem sortir”.

Janet Sanz ha aplaudit la investigació culminada aquest dijous, ha dit, “de vegades invisible per al ciutadà”, però que en termes globals permetrà ara “entomar l‘inici d’aquest estiu des d’un altre lloc: amb control i amb garantia d’un bon equilibri de l’espai públic“, ha concretat.