En aquest pis de la Barceloneta ja no hi ha ni rastre de les deficiències estructurals que suportava. La cuina, el bany i la insta·lació elèctrica s'ha renovat. A la finca, les escales en mal estat també s'han millorat. És un dels set edificis que ja s'han reformat dins del Pla dintres. Després de 18 mesos de treball, a banda d'aquestes rehabilitacions, hi ha 27 finques on les obres de conservació han començat. És el cas d'aquest edifici del Raval. Els principals problemes detectats són humitats, pisos sense aigua corrent o apuntalats. A més, 20 edificis estan tramitant la llicència per iniciar les obres, 51 estan elaborant el projecte i quatre finques més estan pendents de la inspecció. En total, el pla ha detectat 109 edificis greument deteriorats. MERCÈ HOMS, regidora de Ciutat Vella "El grau de compliment és alt. Només ha calgut sancionar 13 finques. Això també és una dada important perquè vol dir que la gent realment es posa les piles." El districte ha recaptat més de 800.000 euros en concepte de multes als propietaris. En el marc de la millora del parc d'habitatges de Ciutat Vella també cal afegir les set finques que ha comprat l'Ajuntament de Barcelona per rehabilitar-les. Una d'elles aquesta, la finca on hi ha el bar Marsella. Un cop reformats, aquests immobles s'incorporaran al mercat de lloguer accessible.

Durant els primers 18 mesos de funcionament del Pla dintres, s’ha reformat set edificis sense les mínimes condicions d’habitabilitat, 27 més estan ara mateix rehabilitant-se i 20 estan en tràmits per a l’obtenció de la llicència d’obres. Els 51 restants tenen ja l’expedient obert, si bé es troben en una fase encara molt inicial. L’objectiu és que en aquells immobles on s’actua, millori exponencialment la situació dels qui els habiten, en la majoria de casos famílies en règim de lloguer que no disposen d’aigua corrent i que conviuen amb humitats, escales insalubres i instal·lacions deficients. Tot plegat va acompanyat d’unes mesures coercitives que deixen poc marge als titulars que no acatin l’ordre municipal. De fet, s’han imposat multes per valor de 822.000 euros a tretze propietaris, que hauran d’assumir el 90% del cost de la reforma. Des de la regidoria de Ciutat Vella, es valora molt positivament, però, “la bona predisposició” de la majoria de propietaris, els quals poden flexibilitzar els terminis mitjançant convenis de col·laboració.

En set ocasions, s’han detectat que les finques són “irrecuperables” i en cap cas no es poden habitar. En altres casos, s’ha arribat a adquirir l’edifici per reformar-lo i posar-lo posteriorment de nou al mercat. Així ha passat amb els números 1 i 6 del carrer de Sant Ramon, al Raval, el número 43 del carrer d’en Robador, i el número 65 del carrer de Sant Pere Mitjà, al barri de Sant Pere. L’Ajuntament hi ha destinat en la compra d’aquests immobles fins a dos milions d’euros, i quatre més en la rehabilitació.