Els dirigents de la Crida recent escollits amb Toni Morral al centre, el 26 de gener del 2019 (horitzontal).

(Europa Press) El delegat del govern de Catalunya a Barcelona, Antoni Morral, ha posat el seu càrrec a disposició del president de la Generalitat, Pere Aragonès, “per coherència” arran de la sortida de Junts del govern, tot i que ell defensava la continuïtat del partit en l’executiu.

Morral ha presidit aquest dijous una altra reunió del Consell Assessor Territorial, en la qual ha compartit amb els alcaldes la nova composició del govern i els canvis de competències en cada conselleria, segons ha informat el govern en un comunicat.

Ha sostingut que amb el nomenament del relleu espera que la normalitat de la gestió es pugui recuperar com més aviat millor: “Valoro molt positivament la feina feta per la delegació, que sempre ha volgut ser útil, fent de pont entre l’executiu i els ajuntaments”.

Morral: “Cal fer un traspàs molt acurat de tot el sistema de treball”

Per Morral, aquesta feina contribueix a resoldre problemes i les tasques transversals entre departaments “en aquelles qüestions de territori que necessiten diverses mirades”. També ha dit que vol fer un traspàs molt acurat de tot el sistema de treball implantat en la delegació del govern, atès que “tot i que tot és millorable”, està molt satisfet amb tota la feina feta, ha dit.