Noemí Martín Peña ha pres possessió del càrrec de regidora de Ciutadans a l’Ajuntament de Barcelona aquest dijous. Ocupa el lloc de Celestino Corbacho, que al setembre va deixar el consistori per jubilació. Veïna de Ciutat Meridiana, en els últims cinc anys ha estat consellera del districte de Nou Barris, pel qual ha dit que seguirà lluitant per portar-lo on es mereix: “Nou Barris existeix i és més necessari que mai”.

La nova regidora ha dit que és “un honor i un orgull” assumir el càrrec en la ciutat on va néixer fa 34 anys. En el discurs de presa de possessió, Noemí Martín s’ha emocionat quan ha dedicat unes paraules als seus avis i a la seva mare: “Gràcies per tot el que m’heu donat i per aguantar les meves absències”. També ha agraït el suport del partit i dels seus companys de grup municipal i ha destacat el “llegat” que deixa Corbacho.

La presa de possessió l’ha presidida l’alcaldessa, Ada Colau, amb l’assistència de regidors de diversos grups municipals

Noemí Martín és graduada en Turisme per la Universitat de Girona i té un màster en direcció d’empreses turístiques per ESERP. La vacant que deixa al plenari de Nou Barris l’ocuparà Manuel Fernández del Campo. Ciutadans té tres regidors a l’Ajuntament de Barcelona en el grup que lidera Luz Guilarte amb Paco Sierra de portaveu.