Paco Sierra Noemí Martín

El grup de Ciutadans a l’Ajuntament de Barcelona augura que ho tindrà “molt difícil” per donar suport al pressupost municipal per al 2023. Tot i que els comptes encara no s’han presentat oficialment, el portaveu Paco Sierra tem que els ingressos per taxes i impostos estaran “desorbitats” en un moment de crisi i, per això, ha apuntat que seguiran sent l’únic grup que en tot el mandat no ha votat a favor de cap pressupost ni s’ha abstingut.

Segons Sierra, Ciutadans està obert a parlar i millorar els comptes, però tot i allargar la mà al govern d’Ada Colau i Jaume Collboni, en els últims anys “les nostres peticions han estat desateses”. El portaveu de Cs ha dit que “la destralada fiscal” dels últims pressupostos s’ha agreujat ara per la inflació i creu que això ha de tenir un reflex als comptes. Amb tot, pronostica que no hi serà per “l’interès continuista de Colau per fer un pressupost més expansiu”.

Molt em temo que serem l’únic grup que mai no haurà fet un vot a favor o abstenció als pressupostos de Colau”
Paco Sierra, portaveu del Grup Municipal de Ciutadans

Nova regidora al grup municipal

El portaveu Paco Sierra ha fet aquestes valoracions en una roda de premsa acompanyat de la nova regidora de Ciutadans, Noemí Martín, que prendrà possessió del càrrec aquest dijous. Martín entra per substituir Celestino Corbacho, que va deixar l’Ajuntament per jubilació. En els últims cinc anys, la nova regidora —veïna de Ciutat Meridiana— ha estat consellera de districte a Nou Barris.