MERCÈ HOMS, regidora de Ciutat Vella "El que recull bàsicament aquesta modificació és això: que hi hagin llocs que sí que necessiten una revitalització i una dinamització especial i que es pugui dur a terme. Fins ara podia ser d'aquesta manera perquè no hi havia l'oportunitat de donar noves llicències a bars i restaurants i hotels i ara en casos molt concrets i molt puntuals sí que podrà ser d'aquesta manera."

Davant les diferents manifestacions que s’han produït aquesta cap de setmana contra el nou Pla d’usos de Ciutat Vella, la regidora del districte assegura que la nova normativa serveix per adaptar-se a les noves necessitats dels veïns i per impulsar els barris.

Dissabte a la tarda, els veïns dels diferents barris de Ciutat Vella, van mostrar el seu rebuig al nou Pla d’usos de Ciutat Vella i a diversos plans urbanístics amb què l’Ajuntament -diuen- vol privatitzar el districte. Asseguren que el volen adaptar a les necessitats de les grans empreses i habitants de luxe, ja que s’hi permetrà obrir nous hotels i apartaments turístics o amarrar iots de luxe de grans dimensions al port.