El pròxim 15 de maig es compliran dos anys de l’esclat del moviment dels “indignats”. Per això, l’AcampadaBCN tornarà a la plaça de Catalunya divendres a les 19 h. Durant el dia de dissabte es faran debats i xerrades centrats en els desnonaments, la crisi financera i la renda bàsica universal. A les 19.30 h hi haurà una cassolada i a les 20 h se celebrarà una assemblea.

L’endemà s’ha convocat una manifestació unitària sota el lema “Parem el genocidi financer, juntes podem!”. El moviment del 15-M reclamarà la dació en pagament retroactiva, que s’aturin les retallades, una renda bàsica universal, que no es privatitzin els serveis públics i que no es destinin diners públics al rescat d’entitats financeres. Els “indignats” també mostraran el seu rebuig a la precarització laboral i la jubilació als 67 anys i demanaran que es retiri la reforma laboral.

El mateix diumenge, després de la marxa, es dissoldrà l’acampada. A partir d’aleshores i fins al 15 de maig, les activitats es descentralitzaran i se’n faran càrrec les 23 assemblees de barri.