Ernest Maragall ha carregat contra Manuel Valls, al qual ha titllat de perdedor. Assegura que l’ex-primer ministre francès “no té cap possibilitat de ser alcalde“. El candidat d’ERC a l’alcadia ha participat en un acte a les Corts, on ha criticat el debat que s’emet aquest diumenge entre Ada Colau i Manuel Valls perquè el considera artificial. ” No cal que el veieu, és una alteració democràtica per fer veure que el debat és entre tots dos però no és veritat perquè això és el que interessa els espanyols.”

Maragall ha suggerit el que realment creu important: un debat entre Colau i ell mateix. “Va de la senyora Colau o Maragall”. El republicà ha volgut deixar clar que Esquerra i el comuns són les dues formacions que tenen més possibilitats de guanyar les eleccions municipals del 26 de maig.

Maragall demana ampliar majories de cara a les generals

Ernest Maragall ha recordat que venen dues voltes electorals i que Esquerra treballa per ampliar unes majories que siguin “indiscutibles“. El candidat republicà ha dit que l’única manera de parar un nou 155 i noves accions repressives és que ERC tingui el suport necessari a les eleccions generals per poder condicionar la política espanyola des de Catalunya i evitar qualsevol aliança entre PSOE i Ciutadans.