llista collboni

El PSC ha fet aquest diumenge la tradicional foto de la candidatura. La imatge ha tingut lloc al Mirador de l’Alcalde, a Montjuïc, on després de la fotografia oficial, el candidat ha afirmat que el seu principal objectiu és que la ciutat torni a ser “segura i tranquil·la”. Jaume Collboni s’ha reivindicat com la solució per als que no volen ni una Barcelona independentista ni de dretes. Defensant que el seu projecte és una proposta de diàleg i plural.

Amb el lema ‘Tornem a ser Barcelona”, Collboni  ha afirmat que la seva campanya se centrarà en polítiques per ocupar-se “dels problemes de la gent i recuperar” el potencial de la ciutat. Entre aquests problemes ha destacat el canvi climàtic, l’eficiència energètica, la precarietat en l’ocupació juvenil o l’habitatge.

El líder del PSC a Barcelona ha afirmat que vol seguir la petjada dels alcaldes socialistes per governar per a tots, en un govern municipal que no vagi “contra ningú” i que afronti els problemes dels barcelonins com a propis, estiguin o no dins de les seves competències.

Collboni també ha cridat a votar en les eleccions generals per evitar que les dretes sumin, perquè “a Barcelona li ha anat molt bé quan hi ha hagut un alcalde socialista, però encara li ha anat millor quan ha tingut un amic a La Moncloa”, ha manifestat.