Enganxada de cartells col·lectiva de la Cup-Capgirem Barcelona davant de la l'edifici del Mobile Capital. D'aquesta manera van voler mostrar el suport als treballadors en vaga de Movistar. Amb les enquestes a favor, la formació dóna per fet que podran dur el canvi a l'Ajuntament. MARÍA JOSÉ LECHA, candidatura de la CUP Capgirem Barcelona "Nosaltres volem portar la lluita dels carrers a l'Ajuntament perquè sigui l'Ajuntament el qui obeeixi el que diuen les classes populars, el poble." Des de la CUP prioritzen també l'eradicació dels lobbies a la cituat i acabar amb les privatitzacions.

La candidata de la CUP Capgirem Barcelona a l’alcaldia de la ciutat, María José Lecha, considera que el congrés de telefonia mòbil és “una porta d’entrada a l’especulació i la precarietat”. A més, ha afegit que representa un model de ciutat “feta a les esquenes de la ciutadania”.

A més, Lecha ha titllat els blocs electorals de “censura” i ha dit que allunyen també els mitjans públics de la ciutadania, ja que durant la campanya electoral només tenen un temps assignat en els informatius els partits que ja tenen representació al consistori. Per això la CUP ha impugnat la decisió del Consell d’Administració de BTV, que obliga a fer blocs electorals durant la campanya de les municipals. La cap de llista ha apel·lat als professionals i els partits amb representació a “desobeir” els blocs, i ha demanat als barcelonins que s’informin de les seves propostes durant la campanya per les xarxes socials i als barris.

Retirada d’un cartell per desavinences amb la PAH

Aquest divendres al matí, després de l’enganxada de cartells de dijous a la nit, la CUP ha decidit retirar un dels cartells que tenien preparats per aquesta campanya contra els desnonaments. En el cartell hi apareixia una imatge de la PAH, i aquest moviment s’ha queixat per Twitter de l’ús de la seva imatge per la campanya electoral. Per això, i també per les xarxes socials, la CUP ha decidit retirar el cartell i s’ha disculpat.