Convergència i Unió marxa aquest cop dels seus escenaris habituals per encetar la campanya al barri del Guinardó, al complex esportiu del Martinenc. El president de la Generalitat, Artur Mas, i el secretari general de CiU, Ramon Espadaler, entre d'altres, acompanyaran Xavier Trias en la simbòlica enganxada de cartells. Un pica-pica, un DJ i un monologuista amenitzaran la nit a la pèrgola de la via Júlia, a Nou Barris, el punt on el PSC ha decidit iniciar la cursa electoral. Aquí Jaume Collboni, acompanyat de la número dos de la candidatura, Carmen Andrés, i l'exalcalde Jordi Hereu, mostrarà el cartell. Barcelona en Comú engega campanya a la plaça del Poeta Buscà, a la Barceloneta. Han escollit, diuen, un barri combatiu que enganxa amb els valors del partit. El músic Joan Colomo actuarà abans dels parlaments, l'últim, el de la candidata, Ada Colau. Uns il·lustradors dibuixaran en directe el cartell de campanya. El PP ha escollit la Casa Capell, a Gràcia, per a la presentació del cartell, que lluirà un eslògan nou per a la campanya: "Ara es tracta de Barcelona". El candidat Alberto Fernández Díaz i la presidenta del partit, Alícia Sánchez-Camacho, conversaran sobre la Barcelona que volen. Esquerra Republicana veu la Fabra i Coats com un símbol de la Barcelona que s'ha sabut adaptar als nous temps i per això l'han escollit. El president del partit, Oriol Junqueras, i el candidat, Alfred Bosch, premeran el botó que donarà a conèixer el cartell. Com és habitual en els seus inicis de campanya, l'Hotel Barceló Sants serà l'escenari de la presentació del cartell de Ciutadans. Serà un cartell virtual, que la candidata, Marina Mejías, i el president del partit, Albert Rivera, il·luminaran un cop arribi la mitja nit. El de la CUP - Capgirem Barcelona és un acte a peu de carrer, sense escenaris. Que es faci al Portal de l'Àngel no és casual. Volen solidaritzar-se amb els treballadors de Telefónica, actualment en vaga, davant de la seva antiga seu.

CiU

Convergència i Unió marxa aquest cop dels seus escenaris habituals per encetar la campanya al barri del Guinardó, al complex esportiu del Martinenc. Des de dos quarts de deu de la nit, el pavelló (amb DJ i “trakfoods”) s’ha obert al públic. El president de la Generalitat, Artur Mas, i el secretari general de CiU, Ramon Espadaler, entre d’altres, acompanyaran Xavier Trias en la simbòlica enganxada de cartells.

PSC

Ja a les 21.30 hores, un pica-pica, un DJ i un monologuista amenitzaven la nit a la pèrgola de la via Júlia, a Nou Barris, el punt on el PSC ha decidit iniciar la cursa electoral. Aquí Jaume Collboni, acompanyat de la número dos de la candidatura, Carmen Andrés, i l’exalcalde Jordi Hereu, mostrarà el cartell.

Barcelona en Comú

Barcelona en Comú engega campanya a la plaça del Poeta Buscà, a la Barceloneta. Han escollit, diuen, un barri combatiu que vinculen amb els valors del partit. El músic Joan Colomo actuarà abans dels parlaments. L’últim, el de la candidata, Ada Colau. Uns il·lustradors dibuixaran en directe el cartell de campanya. L’acte ha començat a dos quarts d’onze.

PP

El PP ha escollit la Casa Capell, a Gràcia, per a la presentació del cartell, que lluirà un eslògan nou per a la campanya: “Ara es tracta de Barcelona”. El candidat, Alberto Fernández Díaz, i la presidenta del partit, Alícia Sánchez-Camacho, conversaran sobre la Barcelona que volen. L’acte ha començat a les onze de la nit.

ERC

Esquerra Republicana veu la Fabra i Coats com un símbol de la Barcelona que s’ha sabut adaptar als nous temps i per això l’han triat. El president del partit, Oriol Junqueras, i el candidat, Alfred Bosch, premeran el botó que donarà a conèixer el cartell. Un gest simbòlic que, segons ERC, marca l’inici del camí cap a la independència de Catalunya. L’acte ha arrencat a les 22.30 h.

C’S

Com és habitual en els seus inicis de campanya, l’Hotel Barceló Sants serà l’escenari de la presentació del cartell de Ciutadans. Serà un cartell virtual, que la candidata, Marina Mejías, i el president del partit, Albert Rivera, il·luminaran un cop arribi la mitjanit.

CUP Capgirem Barcelona

El de la CUP Capgirem Barcelona és un acte a peu de carrer, sense escenaris. Que es faci al Portal de l’Àngel no és casual. Volen solidaritzar-se amb els treballadors de Telefónica, actualment en vaga, davant de la seva antiga seu. L’acte s’ha iniciat a les 22 h. L’inici oficial de campanya de la candidatura serà aquest divendres a les set de la tarda al Parc del Clot.