Ciutadans ha escollit Barcelona pel toc d'inici de la campanya de les eleccions municipals a tot l'estat. El seu president, Albert Rivera, i la candidata per Barcelona van defensar una ciutat per la convivència. ALBERT RIVERA, president de Ciutadans "Vamos a ser decisivos para una alternativa política que lejos de de construir fronteras con el resto de españoles y europeos trabaje por unir fuerzas para sacar España y Europa de esta crisis. " CARINA MEJÍAS, candidata de Ciutadans "Un proyecto que aglutine en buena parte todos aquellos barceloneses que se sienten tan catalanes como españoles, sin exclusiones, sin diferencias." A més, Mejías va apostar perquè Barcelona posi les persones al centre de les polítiques públiques.

El sopar a l’Hotel Barceló Sants ha acollit 350 persones per donar el tret de sortida a la cursa electoral a tots els municipis de l’estat. El missatge d’Albert Rivera, protagonista indiscutible de la nit, ha estat clar: “Espanya reclama un canvi i Barcelona també, i nosaltres representem aquest canvi”. Un missatge que també es reprodueix al vídeo electoral, en què es presenta Ciutadans com el “canvi sensat”. El discurs s’ha adreçat a tot l’estat i Rivera ha recordat que el partit presenta 1.000 candidatures arreu d’Espanya.

La candidata a l’Ajuntament de Barcelona, Carina Mejías, ha assegurat en un discurs de cinc minuts que encapçala un projecte “que aglutina tant els que se senten catalans com espanyols, sense exclusions, sense diferències, on ningú se senti discriminat”. A més, la candidata ha apostat per convertir Barcelona en una ciutat d’oportunitats i feina, i no només centrada en el turisme.