Laura Pérez és des d’aquest dijous la secretària general de Podem a Barcelona. Ha guanyat, amb un 50,4 % dels vots la consulta interna del partit per triar nou líder a la ciutat. Ha obtingut 313 vots i ha quedat al davant de les altres dues candidatures: Ana María Sánchez i lJuan Camilo Ramos.

Podem ha engegat dues onades de primàries a diversos municipis de l’estat per triar secretaris generals a les grans ciutats. A Barcelona, la regidora Laura Pérez s’ha imposat amb el 50,4 % dels vots, al capdavant de la candidatura Cuidem-nos Barcelona.

La llista que encapçalava pretén aportar un accent municipalista a Podem Barcelona, després del mandat de Marc Bertomeu, que fa un any va anunciar que no optaria a renovar el càrrec. Quan va presentar la candidatura a secretària general, Pérez va subratllar que el municipalisme i el feminisme en serien els eixos principals. També va apuntar que l’objectiu és que Podem Barcelona recuperi la il·lusió després de les eleccions del 2015.

La nova secretària general dirigirà un Consell Ciutadà Municipal de 27 membres: nou s’han escollit directament en els cercles perquè tinguin representació en l’òrgan de direcció i 18 han sortit de les llistes d’aquestes primàries.