El cartell de la manifestació denuncia “l’assetjament constant a la Guàrdia Urbana i la impunitat delictiva per part de membres de la CUP”, amb una fotografia del regidor cupaire Josep Garganté. Per Maria Rovira, aquesta mobilització no només va en contra del seu grup municipal. “El cartell assenyala un de nosaltres però entenem que també va dirigida a tot un moviment polític que ha denunciat la brutalitat i la impunitat policial actuals”, ha afirmat.

Des de la CUP Capgirem Barcelona també han alertat del risc que suposa l’articulació d’una plataforma que és “lluny de fer una tasca sindical de reivindicació de drets laborals”. Rovira ha afirmat que aquesta associació “pretén agrupar sectors ultres de diferents cossos policials” i aquesta manifestació els dona veu. Per això considera que s’hauria d’articular una resposta des de diferents fronts polítics i socials per “aïllar-los”.

La regidora cupaire ja ha avançat que “si passen coses” durant aquesta manifestació demanaran explicacions a “tots els responsables polítics que durant aquesta setmana han estat callats amb la convocatòria” d’aquesta mobilització.