Elsa Artadi

Junts per Catalunya vol convertir els baixos comercials buits en aparcaments per a motos. Aquesta és una de les propostes del seu pla per a motos i ciclomotors, que a Barcelona representen uns 300.000 vehicles. Elsa Artadi, presidenta del Grup Municipal de JxC, ha dit a ‘El matí de Barcelona’, de betevé, que amb aquesta mesura es traurien les motos de les voreres. 

A banda, considera que s’ha de dissenyar un pla d’estacionament subterrani públic i privat perquè, de manera progressiva, aquests vehicles acabin baixant als aparcaments sota terra.

Alarcón veu bé els aparcaments en baixos comercials buits

La regidora de Mobilitat, Rosa Alarcón, ha dit que es tracta d’una “bona proposta” i creu que també es pot fer extensible a les bicicletes, perquè els donaria més seguretat. Alarcón ha dit que s’estudiarà la proposta, que podria ser una iniciativa privada o pública.

Aquesta setmana, l’Ajuntament ha iniciat una campanya informativa als conductors de motos per explicar-los on poden aparcar. Han començat a penjar cartells informatius a les motos amb les indicacions sobre l’estacionament. En els propers dies, la Guàrdia Urbana començarà a sancionar els vehicles mal estacionats.